Lakes Distillery, Cockermouth
Lakes Distillery, Cockermouth
Lakes Distillery, Cockermouth
Lakes Distillery, Cockermouth
Lakes Distillery, Cockermouth

Client Brief

Enlighten worked alongside Bigger Scene to design and implement a lighting scheme and lighting control system within the Interpretation Centre of the Lakes Distillery in Cockermouth. The objectives of this project were to ensure lighting was integrated within various elements of the room, such as display boards illustrating detail about the site, speaker boards and interactive screens. As well as this, in the hub of the space a central sculpture and seating area had been proposed and so lighting was considered to highlight this feature through the use of a bespoke pendant.

Outcomes

  • An easily controlled lighting scheme that works alongside the audio visual system
  • A central bespoke pendant now provides lighting over the central sculpture as well as providing a feature in itself